top of page
Zoeken
  • Anne-Marie

Corona, wat heftig!

Bijgewerkt op: 9 jun. 2020Zelfs de meest rationele mens moet toch wat onrustig worden van alle berichtgeving. En ook de schappen van 'mijn Appie' vertonen grote leegtes:-). Mijn 'roots' liggen binnen de reiswereld. Mijn gedachten gingen dan ook gelijk bij de eerste berichten uit naar bedrijven binnen de toeristische branche en ook de Horeca waar ik mij ook nu nog met regelmaat begeef als trainer of adviseur! Branches waar de dynamiek altijd aanwezig is en de kwetsbaarheid hoog. Maar een tegenslag als deze…..kan ik me niet herinneren. Ik voel enorm mee met iedereen die persoonlijk of zakelijk geraakt wordt door Corona. 


En jij dan? Met je eigen trainingsburo….de eerste vragen daarover verschenen als snel op mijn whatsapp of mail. En ja….ook bij ACT komen vragen als “mogen we deze nog verzetten naar een ander tijdstip later dit jaar"? Natuurlijk werken we daaraan mee als het even kan. En natuurlijk betekent dat ook voor ons schade en verlies. Alleen het is even niet anders. Vanmorgen hebben we de eerste Webinar alweer gevolgd om binnen de mogelijkheden die we hebben toch te blijven trainen. Alleen dan anders en digitaal. Tijd voor innovatie dus, en tijd voor ontwikkeling. We gaan komende week keihard aan de slag om een online alternatief te hebben. Hopelijk niet eens nodig en in dat geval hebben we weer geleerd om digitale tools nog vaker in te zetten. Leuk!


Maar bovenal willen we bijdragen aan het vertragen van verspreiding van het virus. Want tegenhouden lukt niet meer! Laten we met elkaar onze dierbare kwetsbare medemens beschermen. Blijf gewoon lekker thuiswerken met een snotneus en twijfel nu even niet! Beter voorkomen dan genezen. Een uitspraak die nu letterlijk genomen mag worden. Voor de hele mensheid: Heel veel sterkte en creativiteit gewenst komende tijd!

11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page