top of page

INZICHT IN DRIJFVEREN EN GEDRAG

PPA helpt uw medewerkers makkelijker

en met vertrouwen te communiceren.

Vrolijke zakelijke bijeenkomst

DISC Persoonlijke Profiel Analyse (PPA)

DISC is een betrouwbaar en veelbelovend instrument dat gedrag- en communicatiepatronen zichtbaar maakt. ACT Communicatie is zeer ervaren in het afnemen van Persoonlijke Profiel Analyses volgens de DISC-methode. Wij gebruiken DISC analyses voor verschillende trajecten.


Trainingen
Via een PPA achterhaal je zelf waar je kwaliteiten liggen, je sterke punten en je mogelijke valkuilen. Belangrijker nog, je leert hoe je je hierin verder kunt ontwikkelen. Wij hebben veel trainingen ontwikkeld en uitgevoerd met deze methode. DISC is heel goed toepasbaar binnen commerciële trainingen, assertiviteitstrajecten, persoonlijke coaching, teambuilding en management trajecten.

 

Binnen deze trainingen wordt naast het analyseren van de eigen PPA ook de relatie gelegd naar het eigen werkveld en de verschillende klanttypes/ persoonlijkheden in medewerkers/ collega’s die te herkennen zijn. Verschillende tips en technieken worden besproken en uitgeoefend om zo effectief mogelijk om te gaan met verschillende mensen. Uitgangspunt daarbij is altijd de Persoonlijke Profiel Analyse van de deelnemer zelf. Een veelbelovend, betrouwbaar en positief confronterend instrument.

NIEUW!

DISC 3D-analyse

ACT Communicatie is gecerticieerd in de unieke 
3D methode:
Disc, Denkstijlen en Drijfveren.


Deze analyse biedt een verdieping op de DISC methode en geeft inzicht in de capaciteiten, talenten en motivatie van medewerkers.

Vertrouwen zakenman

Werving & selectie met PPA/DISC
Op aanvraag kunnen wij u ondersteunen met het screenen van nieuwe medewerkers en/of medewerkers die ander werk binnen uw organisatie gaan vervullen. Ook beschikken wij over verschillende effectieve programma’s voor een praktisch assessment van (potentiële) medewerkers.

Meer weten over DISC?
Of een offerte op maat voor uw medewerkers. Bel 033-4793074
of stuur een bericht.

bottom of page