WIJ DOCEREN NIET,

WIJ TRAINEN

Alle trainingen worden op op maat samengesteld
met herkenbare voorbeelden en cases uit de dagelijkse praktijk.

conferentie

De effectieve aanpak van ACT Communicatie

Over de theorie praten is eenvoudig. Dat is echter niet het doel van een training. Het gaat erom het gedrag van mensen structureel te veranderen en dit te borgen binnen uw organisatie. Daarop is de aanpak van ACT gericht. Lees wat onze klanten vinden van deze aanpak in klantervaringen.
 

Alle trainingen van ACT worden afgestemd op de dagelijkse werkomgeving van uw medewerkers.
 

Wij oefenen veelvuldig met herkenbare praktijkvoorbeelden en verstrekken praktische tools en tips die de mensen direct in hun dagelijkse werk kunnen toepassen. Hierdoor ervaren uw medewerkers direct de voordelen van de training en zijn zij in staat om sneller de vertaalslag te maken naar de praktijk. Daarnaast maken wij (in overleg met de klant) gebruik van videosimulaties, audio opnames, mystery calls en mystery bezoeken.


Deze complete werkwijze resulteert in een actieve, resultaatgerichte en interactieve aanpak:

Stap 1


Ons doel is uw vooraf gestelde doelstelling(en) te bereiken. Daarom is het van belang dat deze vooraf bekend is/zijn bij de deelnemers. Daarnaast vinden wij het belangrijk de wensen/verwachtingen van de deelnemers te kennen. Dit leidt tot een positieve motivatie en actieve deelname, waardoor een optimaal resultaat behaald wordt. Daarom ontvangt iedere deelnemer voorafgaand aan de training een schriftelijke intake.
Zowel uw thema en doelstelling(en) als de wensen van de deelnemers worden verwerkt in ons programma.Bij bepaalde trajecten en/of omstandigheden geven wij de voorkeur aan persoonlijke intake gesprekken met de deelnemers. Op die manier kan dieper worden ingegaan op specifieke situaties, wensen/behoeften of dieper liggende emoties en motivaties. Indien gewenst, maken wij graag een voorstel voor een persoonlijk intake traject.
Tenslotte behoort mystery onderzoek of een stage binnen uw organisatie door de trainer ook tot de mogelijkheden.
Stap 2


Na de voorbereiding schrijven wij de training op maat. Cursusmateriaal, oefeningen en alle cases worden voor elke training opnieuw samengesteld en, in overleg, vooraf aan u toegezonden.
Stap 3


Na de voorbereiding schrijven wij de training op maat. Cursusmateriaal, oefeningen en alle cases worden voor elke training opnieuw samengesteld en, in overleg, vooraf aan u toegezonden.