top of page

MAAK KENNIS MET DE VOORDELEN VAN DISC

Krijg inzicht in je eigen gedrag 
én dat van anderen

DISC kennismakingsworkshop

Wanneer?
31 maart 2020

15 september 2020

Waar?

Amersfoort

Tarief:

99 euro p.p.Inclusief DISC test en persoonlijke analyse

Aanmelden

Wat is jouw kleur?

Wel eens die vraag gehad? Of de opmerking dat je vast heel “blauw” of “geel” bent? Niets is minder waar. Mensen zijn veel interessanter dan 1 kleur. Alleen vaak heb je wel een voorkeur oftewel een gewoonte om op een bepaalde wijze te communiceren. En dat werkt bij sommige mensen heel goed en bij een ander soms minder. Ligt aan niemand. We hebben namelijk allemaal een voorkeur.

 

Kleur es ff mee joh!

Alleen het helpt vaak wel om effectiever te zijn wanneer je enige connectie met iemand hebt. En daar kun je je best voor doen met mooie resultaten! Zo heeft iemand die graag wat directer communiceert heel graag eerst de conclusie en houdt een persoon die wat meer groen gebruikt wel even van een gezellig inleidend praatje. Niks mis mee om je beetje aan te passen toch? En vaak kom je erachter dat je nog wel wat kan leren van die personen met een andere kleur.

 

Dat is in heel simpele taal alles wat DISC doet. Het geeft inzicht in je eigen voorkeur in communicatie (en daaruit voortkomend gedrag). En nog leuker: het geeft inzicht in het gedrag van de ander. En daar kan je echt heel veel mee. Zakelijk, privé, in leiderschap, in klantbenadering, in overtuigingskracht en nog veel meer.

Welke kleurenanalyse is de beste?

Er zijn verschillende kleurenmethodes. Grotendeels gebaseerd op dezelfde theorie. En die is betrouwbaar. Wij gebruiken DISC omdat er zoveel methodes zijn dat een keuze maken helpt om je goed te specialiseren en het leuk en nuttig is om nascholingen te blijven doen. Anders doen we verschillende soortgelijke methodes allemaal “een beetje”. Dus mocht je interesse hebben om meer te leren over DISC maar eerst even in globale zin? Pak dan deze kans voor een prachtige unieke prijs.

 

Meld je nu aan

 

Meld je aan voor een unieke tarief van 99,= euro per persoon inclusief test! Voorafgaande aan de workshop maak je online, vanuit je luie stoel, een DISC analyse. Tijdens 2,5 uur maak je kennis met DISC in globale zin én je ontvangt de resultaten van jouw persoonlijke analyse! Een mooie kans om kennis te maken met de methodiek en mogelijkheden én een persoonlijke analyse!

 

Aanmelden via: info@actcommunicatie.nl (of een formulier?) NB: een link om een eigen analyse te maken ontvang je direct na betaling.

Neem contact met ons op via 033 – 4793074 of mail.

bottom of page