Aansprakelijkheid
Deze website wordt met zorg bijgehouden. ACT Communicatie besteedt veel aandacht aan het zo actueel, toegankelijk, correct en compleet mogelijk maken en houden van deze website. Het kan echter voorkomen dat deze site op onderdelen verouderd, incompleet en/of incorrect is. Aan de inhoud van deze internetsite kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Mocht u op deze site informatie tegenkomen waarvan u denkt dat deze onjuist is, dan kunt u dit aan ons kenbaar maken door een bericht te sturen.

Intellectueel eigendomsrecht
Alle beelden, logo’s, teksten en andere content op deze site worden beschermd door het auteursrecht (tenzij anders vermeld). Reproductie / gebruik is slechts toegestaan na schriftelijke toestemming van de rechthebbende.

Beschikbaarheid
Er kunnen zich incidenteel gevallen voordoen waarin deze website tijdelijk niet beschikbaar is.ACT Communicatie is niet verantwoordelijk voor schade opgelopen door het ontbreken van haar internetdiensten.

Privacy
ACT Communicatie hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van gegevens rondom het gebruik van deze website. Informatie over bezoeken aan deze website wordt slechts gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen en statistische verwerkingen.